Aikikai Aikido in Amsterdam, Beverwijk, en Castricum.

Welkom

Deze website verschaft alle nodige informatie over de activiteiten van de Culturele Aikido Stichting Amsterdam (CASA). De CASA verzorgt aikikai-aikido trainingen voor volwassenen in Amsterdam, Beverwijk en Castricum.

CASA is aangesloten bij de Culturele Aikido Bond Nederland (CABN) die op haar beurt zelfstandig deel uit maakt van de overkoepelende organisatie Aikido Nederland. Aikido Nederland is aangesloten bij NOC/NSF. De CABN richt zich op het Wereld Hoofdkwartier van het Aikikai Aikido in Tokio voor het afleggen van internationaal erkende examens.

Het technisch en didactisch beleid van CABN staat onder supervisie van E. Ladavas Shihan (6th Dan). Ladavas Sensei geeft regionale en nationale stages in Nederland. Zie de website van de Culturele Aikido Bond Nederland.

U kunt op deze website verder lezen over wat aikido is, wanneer we trainen en wie de docenten zijn. Verder staat er nog een verzameling van foto's en video's op deze website. Wilt u contact opnemen met ons, zie dan de knop 'contact' rechts boven deze website.

Naast aikikai-aikido lessen voor volwassenen geven wij ook les aan kinderen. Voor deze trainingen is een speciale website, zie de link helemaal rechtsboven aan de pagina.

CASA, 2017